Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Οχάιο

Ακίνητα προς πώληση στο Οχάιο

Το Οχάιο συνορεύει στα βόρεια με τον Καναδά, προς τα νότια με το Κεντάκι, ανατολικά με την Πενσυλβανία και τη Δυτική Βιρτζίνια και προς τα δυτικά με την Ιντιάνα.

Με εκπληκτικό τρόπο, το Οχάιο είναι η πιο πολυπληθής χώρα στις ΗΠΑ και η 10η πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία της χώρας. Έχει ζωηρές πόλεις, ακμάζουσες γειτονιές και πολλούς ανθρώπους. Για όσους πίστευαν ότι το Οχάιο ήταν απλά μια γη των αγροκτημάτων σε ένα αναπτυσσόμενο διακρατικό κράτος, υπάρχουν λίγα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε.

Στην ακίνητη περιουσία, η θέση είναι όλα, και το Οχάιο είναι πολλά εμπορικά έσοδα και υπάρχουν ενδιαφέροντα ακίνητα προς πώληση στο Οχάιο. Έχει ένα ανώτερο οδικό σύστημα το οποίο είναι το δέκατο μεγαλύτερο σύστημα εθνικών οδών στη χώρα.

Από τον Δεκέμβριο του 2017, το ποσοστό ανεργίας του Οχάιο ήταν 4,7%, λίγο πάνω από τον εθνικό μέσο όρο 4,2%, ενώ η πόλη του Κλίβελαντ παρουσίασε πολύ υψηλότερο ποσοστό περίπου 6%.

Η μέση τιμή πώλησης αυξήθηκε κατά 6,4% από πέρυσι, αλλά ο αριθμός των ακινήτων προς πώληση στο Οχάιο μειώθηκε και πάλι.

Κολόμβος, πρωτεύουσα του Οχάιου, είναι το σπίτι στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο. Έχει μια ισχυρή οικονομία και έναν αυξανόμενο πληθυσμό. Οι μέσες τιμές των σπιτιών του Colombo πέφτουν ραγδαία τα τελευταία χρόνια.

Το Cincinnati είναι ένας άλλος δημοφιλής προορισμός στο Οχάιο. Έχει έναν αυξανόμενο πληθυσμό 298.800, καθιστώντας την 3η μεγαλύτερη πόλη στο Οχάιο και την 65η μεγαλύτερη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι επίσης η ταχύτερα αναπτυσσόμενη οικονομική δύναμη στις Μεσοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι εγχώριες αξίες του Cincinnati αυξήθηκαν κατά 6,3% το τελευταίο έτος και αναμένεται να αυξηθούν κατά 3,2% μέχρι το 2018. Παρόλο που ένα μεγάλο μέρος του Οχάιο καταγράφει λιγότερα αποθέματα και μια αγορά πώλησης ζεστού νερού, οι κάτοικοι του Cincinnati επωφελούνται από μια πιο ισορροπημένη αγορά, ανώτερο χέρι στους πωλητές.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων του Κλίβελαντ και να επιλέξουν το Οχάιο για την αναζήτηση ακινήτου προς πώληση.

Εκατομμύρια Καναδοί φθάνουν στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο. Πολλοί απλά δεν λαμβάνουν υπόψη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Κλίβελαντ κατασκευάζει ιατρικές εγκαταστάσεις για να ικανοποιήσει αυτούς τους ιατρικούς τουρίστες. Και οι γιατροί, νοσηλευτές και ιατροί ειδικοί αγοράζουν περιπτώσεις κοντά στην εργασία.

Μια άλλη παραλλαγή αυτής της στρατηγικής είναι η αγορά ακινήτων προς πώληση στο Οχάιο, ειδικά στην ακίνητη περιουσία του Κλίβελαντ. Το Κλήβελαντ έχει επενδύσει σε επιταχυντές επιχειρήσεων για την υγεία και τη βιοεπιστήμη, όπως το Bio-Enterprise και το Παγκόσμιο Κέντρο για την Καινοτομία της Υγείας. Αναμένουν ότι τέτοια ιδρύματα είναι νέα στον τομέα της υγείας, πρώτα απ 'όλα ένα Κλίβελαντ και με την ελπίδα ότι στο Κλίβελαντ θα βρείτε φάρμακα και τεχνολογίες. Οι επενδυτές μπορούν να βρουν προσφορές εργασίας για ανάπτυξη και πωλήσεις. Circle University College Circle είναι μια από τις πιο καυτές γειτονιές του Κλίβελαντ. Εάν μπορείτε να βρείτε μια περίπτω- ση ενός ή πολλών οικογενειών στην περιοχή, συνδέστε τα. Αυτές είναι από τις πιο επιθυμητές ιδιότητες προς πώληση στο Οχάιο, ιδιαίτερα στην αγορά ακινήτων του Κλίβελαντ. Η αγορά ακινήτων στο Κλίβελαντ στη δυτική πλευρά πρέπει να σημειώσει σημαντική ανάπτυξη. Τα πολυτελή ενοίκια στη δυτική πλευρά είναι ίσως η αρχή της αναζωπύρωσης αυτής της περιοχής. Το Κλίβελαντ ανακαινίζει τη μακρά γειτονιά του στην προκυμαία. Το δεκαπενταετές σχέδιο έχει ήδη ολοκληρώσει ένα ταξίδι στους δρόμους της Δυτικής 3ης και της Ανατολικής 18ης. Η αναδημιουργία περιλαμβάνει την αποκατάσταση υποδομών κατά μήκος της παραλίας, όπως γέφυρες, κανάλια και τεχνητή γη. Ανανεωμένα μονοπάτια λίμνης είναι επιθυμητές περιοχές που προσφέρουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με την αγορά ακινήτων του Κλίβελαντ.

  •  
    Μετακομίζοντας στο Οχάιο. Απολυταίστε και ζήστε στο Οχάιο

      Μεταξύ των πιο όμορφων και ζωντανών χωρών με αστέρια και ρίγες, αναμφίβολα εντοπίζουμε μια πραγματικά μοναδική πραγματικότητα του είδους της. Με τον Κολόμπους ως πρωτεύουσα και μια ενδιαφέρουσα ιστορία από διαφορετικές απόψεις, η γη που καλύπτεται από τον μίνι μας οδηγό είναι το Οχάιο. Το μόνο ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 28168

Πώληση Άλλο (Εμπορικό), Οχάιο, Summit County, Akron, Rolling Acres

51,036,031.44EUR
Πώληση
Άλλο (Εμπορικό)

0.19 m²
Ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα διατίθεται σε ολόκληρο Ηνωμένες Πολιτείες. EB-5 Visa Δυναμικό, 140 καταστήματα λιανικής πώλησης, 2.000 ft πρόσοψ...
Cod. 10702

Πώληση Βίλα, Οχάιο, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

40,726.75EUR
Πώληση
Βίλα

1300 m²
$ 51K Ίδια Κεφάλαια. SUPER CHEAP Σινσινάτι
UNAVAILABLE
Cod. 3487

Πώληση Βίλα, Οχάιο, Cleveland, Cleveland, Cleveland

5,613,963.46EUR
Πώληση
Βίλα

378 m²
Για salehouse.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

Πώληση Βίλα, Οχάιο, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

1,633,153.01EUR
Πώληση
Βίλα

303 m²
Προς πώληση
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB